Publisert 4. februar 2000

Programvaren CIM fra OneVoice skal sikre beredskapen for Stena Drilling. Acona Wellpro skal stå for opplæring og implementering av løsningen.

Det er i første rekke de norske operasjonene for selskapet som skal støttes av beredskapsløsningen fra CIM, og den skal erstatte manuelle løsninger og tradisjonell beredskapsavtaler.

– CIM gir oss en felles kommunikasjonsplattform, noe som er en stor fordel når vi har en spredt organisasjon. Dette vil helt klart lette arbeidet i beredskapssituasjoner, og hjelpe oss å knytte sammen virksomheten i Trondheim, Stavanger og Aberdeen, forteller HSE-manager Tormod Holth Larsen i Stena Drilling.

En stor del av den nylig inngåtte avtalen er knyttet til opplæring og trening, og administrerende direktør for One Voice, Kjetil Mollan, som leverer CIM-programvaren, legger vekt på at de som følge av avtalen kan befeste posisjonen sin i markedet og levere den mest mulig komplette løsningen for beredskap.

– Sammen med Acona Wellpro og deres kompetanse innen offshoreoperasjoner og -beredskap, er vi i stand til å levere komplette løsninger, og kvalitetssikre bedriftenes planer, bistå med implementering og opplæring. Dermed er vi i stand til å sikre at kundene ikke bare får et verktøy, men også en plan og organisasjon som faktisk vil fungere dersom det skulle skje uønskede hendelser, forteller Mollan.

Siste fra forsiden

Lagmannsretten kritiserer tingrettens klimadom – utsetter behandling 

Brudd i forhandlingene om oljeserviceavtalen

+

Grønt lys for fjerning av Gaupe og Knarr

+

Sjekker markedet for ledige semi-rigger fra 2025

+

Riggtvisten spisser seg til – nå blir det høring i Nigeria

+

Oppjusterer kostnaden for klassinger og BOP-bytte

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger