Publisert 4. februar 2000

SAGA Oil ASA bytter ut sin administrerende direktør på grunn av selskapets nåværende utfordringer.

Det skriver SAGA Oil i en pressemelding. Styret i selskapet har blitt enige med administrerende direktør Malvin Høydal om at Mads Grinrød overtar rollen. Høydal går over i en nyetablert stilling som VP SAGA Konsernforhold, Russland, med fokus på SAGAs russiske aktiviteter. Derunder ligger ansvaret for produksjonsoppstart av selskapets brønner i området.

Overtakeren, Mads Grinrød, har bakgrunn fra konsulentselskapet Well Invest AS, og har tidligere sittet i konsernledelsen i StatoilHydro ASA.

GåR AV: Avtroppende administrerende direktør for SAGA Oil, Melvin Høydal skal fokusere på Russland i sitt arbeid fremover. (Foto: OILINFO).

– Jeg er glad for å få muligheten til å jobbe med et selskap med slikt stort potensial. Denne jobben vil kreve all min tidigere erfaring innen olje og gass, men en målsetning om å bygge et dynamisk E & P selskap i Russland, sier den nye administrerende direktøren i pressemeldingen.

Malvin Høydal er også fornøyd med omstruktureringen:

– jeg har i lengre tid sett frem til å kunne fokusere min tid på aktivitetene i Russland. Med Mads som administrerende direktør, føler jeg meg trygg på at selskapet styrkes og vi vil nå de mål som vår forretningsplan innebærer, sier Høydal.

Siste fra forsiden

Lagmannsretten kritiserer tingrettens klimadom – utsetter behandling 

Brudd i forhandlingene om oljeserviceavtalen

+

Grønt lys for fjerning av Gaupe og Knarr

+

Sjekker markedet for ledige semi-rigger fra 2025

+

Riggtvisten spisser seg til – nå blir det høring i Nigeria

+

Oppjusterer kostnaden for klassinger og BOP-bytte

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger