Publisert 4. februar 2000

Sverer Quale går fra konsernsjefsstillingen i Avinor til å bli ny administrerende direktør for Multiconsult. Ifølge Multiconsults hjemmesider vil Quale være på plass i den nye jobben rundt årsskiftet.

– Med Quale får vi med oss en inspirerende toppleder med høy kompetanse og dokumentert evne til å skape resultater. Sverre Quale blir en verdig etterfølger etter Håkon Sannum som i sitt lederskap har bidratt betydelig til at Multiconsult er et av de ledende selskapene i vår bransje, sier Steinar Mejlænder-Larsen, styreleder i Multiconsult.

Selskapet som er basert i Oslo er blant annet engasjert innenfor olje- og gassektoren hvor de arbeider med marinstrukturer i betong og stål, samt landanlegg og terminaler. Quale sier i en pressemelding at han er klar for nye oppgaver i sjefsstillingen.

– Etter snart 12 år i statlig virksomhet er jeg klar for å vende tilbake til privat næringsliv og møte framtidens teknologiske utfordringer i et av Norges fremste ingeniørmiljøer. Det er med ydmykhet jeg overtar roret i en veletablert kompetansebedrift som Multiconsult, men med min varierte erfaring fra ulike bransjer tror jeg at jeg kan bidra til å stake ut riktig kurs for virksomheten og videreutvikle organisasjonen i tråd med denne, forteller Sverre Quale.

Avtroppende direktør, Håkon Sannum, skal ifølge selskapet fremdeles ha en rolle innenfor, men det er fremdeles usikkert hvilken.

Siste fra forsiden

Lagmannsretten kritiserer tingrettens klimadom – utsetter behandling 

Brudd i forhandlingene om oljeserviceavtalen

+

Grønt lys for fjerning av Gaupe og Knarr

+

Sjekker markedet for ledige semi-rigger fra 2025

+

Riggtvisten spisser seg til – nå blir det høring i Nigeria

+

Oppjusterer kostnaden for klassinger og BOP-bytte

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger