Energi24 Database vant Fagpressens utviklingspris – nå kan du teste gratis
Redaksjon
2. juni 2022
Redaktør Glenn Stangeland fikk det synlige beviste på at Energi24 har vunnet Fagpressens utviklingspris for Energi24 Database.
Energi24 Database vant Fagpressens utviklingspris – nå kan du teste gratis
Redaksjon
2. juni 2022

Energi24 ble onsdag tildelt Fagpressens utviklingspris under årets prisutdeling i Pressens hus i Oslo. 

Prisen ble tildelt for redaksjonens arbeid med Energi24 Database. 

– Dette er en stor anerkjennelse av det verktøyet vi har utviklet for industrien, og dette viser at selv små redaksjoner kan ha store digitale ambisjoner, sier redaktør Glenn Stangeland. 

Vil du teste Energi24 Database gratis i én uke? Send en e-post til glenn@energi24!

Her er juryens begrunnelse: 

«Redaksjoner som jobber systematisk med sitt fagområde, vil etter en tid kunne samle informasjonen og lage nye produkter. Kanskje kan det samles i en database, kanskje kan det bli et nytt argument for å abonnere, kanskje kan det selges. Denne redaksjonen har endt opp med et tilbud som de mener er i skjæringspunktet mellom journalistikk og analyse – slik at de kan hjelpe kundene til å ta bedre strategiske beslutninger. Og tilbudet har truffet abonnentene – over halvparten av dem har tegnet ekstra-abonnement på dette spesialtilbudet. Hva har redaksjonen gjort? De har samlet og strukturert researchen og enkeltartiklene som de lager i det daglige, men de har også lenket opp originalkilder og -dokumenter til artiklene. Slik har redaksjonen skapt en visuell, klikkbar database over oljeleting i Nordsjøen, utvikling av oljefeltene og riggene, men også havvind og elektrifisering. Et funn for den som vil ha alt på ett sted, få oversikt og klikke seg ned i detaljene!»

Her finner du alle vinnerne av årets fagpressepriser!