SRC Group – Automatisert Låsesystem for Fairleads
Annonsørinnhold
25. november 2021
SRC Group – Automatisert Låsesystem for Fairleads
Annonsørinnhold
25. november 2021

Låsesystemet er designet for å tåle alle mulige forhold offshore og for å gjøre låseprosessen raskere og sikrere. Enheten hjelper operatører og riggeiere med å redusere driftskostnader og utslipp av klimagasser.

Økt fokus på Sikkerhet
Oppnås ved å erstatte den konvensjonelle måten for manuell låseprosess med vårt fjernstyrte låsesystemet.

Kostnadbesparende
Utgiftene til den manuelle låsingen kan være ganske betydelige når det gjelder Rig off-hire perioden. Dette inkluderer også skifte av moduser fra DP til Mooring, med ballastering til transitt dypgående, involvering av eksterne tjenester som redusert bruk av støttefartøy, helikoptre, og selvfølgelig tid og ordninger som trengs for å gjennomføre den manuelle låseprosessen.

Reduksjon av Utslipp
Det fjernstyrte låsesystemet er et skritt mot karbonnøytralitet og vil støtte våre kunder i å administrere og nå sine bærekraftsmål. Med den forenklede skifteprosessen vil mindre energi bli forbrukt, og karbonavtrykket for denne spesifikke prosessen vil reduseres.

SRC Group er et multinasjonalt selskap med 20 års erfaring i å gjennomføre tekniske og interiør relaterte oppgradering og ombyggingsprosjekter mot offshore og maritim sektor.

De siste 20 årene har vi økt vår kunnskapsbase til et nivå der SRC alltid er oppdatert og i stand til å utføre de mest komplekse og krevende EPCI-prosjekter, noe som gir langsiktige fordeler for våre kunder og partnere.

Med vårt nettverk og våre selskaper i Nederland, Norge, Estland, Italia, Polen og USA har vi utført mer enn 4000 prosjekter verden over.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å motta mer detaljert informasjon om vårt nye Produkt og/eller SRC Group sine Tjenester og Kapasiteter, ikke nøl med å kontakte oss.

stian@srcnordic.no tlf +47 40609001

vadim@src.ee tlf +372 5287936

sales@src.ee