10-årig avtale for Deep Sea Mooring
Pressemelding
29. januar 2019
Ocean Valiant
10-årig avtale for Deep Sea Mooring
Pressemelding
29. januar 2019

Bergensbaserte Deep Sea Mooring har signert en avtale på ti år med Diamond Offshore.

DSM vil levere forankringstjenester, inkludert forankringsutstyr, til flere av Diamonds rigger, samt jobbe tett med Diamond for å videreutvikle Diamonds ledende styringssystem MIMS (Mooring Integrity Management System) for å ivareta deres operasjoner.

– DSM vil blant annet levere et bredt spekter av forankringsutstyr av høy kvalitet til Diamond som en del av en basispakke. DSM vil også levere ingeniørtjenester og riggtjenester som en del av avtalen, heter det i en melding.

Wolfgang Wandl, CEO i Vryhof-gruppen sier følgende om avtalen.

– Vi forplikter oss ikke bare til en 10-års partnerskapsavtale for å levere forankringsutstyr til Diamond, men vi vil også jobbe tett samme på det siste innen forankring og videreutvikle styringssystemet MIMS, med regelmessige møter gjennom året. I disse utfordrende tider ønsker borekontraktørene å slutte til seg innovative løsninger for å redusere nedetid og risiko, ivareta integriteten til eiendeler og sikre maksimal effektivitet. Vi er trygg på at vi vil oppnå dette for – og med Diamond gjennom denne unike forretningsmodellen.