Publisert 4. februar 2000

Acergy har signert kontrakt med Petrobras i forbindelse med offshoreprosjektet Sul-Norte Capixaba. Kontrakten har en verdi på 1,2 milliarder kroner.

Acergy samarbeider med en konsortium med Odebrecht Oil & Gas i forbindelse med ingeniørtjenester, prosjektledelse, anskaffelser og bygging.

Den norske undervannsentreprenøren skal sørge for installering av en gassrørledning fra Camarupimfeltet til Parque das Baleias-komplekset, sammen med dykking, konstruksjon og ferdigstillelse.

Total kontraktsverdi er 240 millioner dollar, noe som utgjør 1,5 milliarder kroner, men Acergys andel er rundt 1,2 milliarder kroner.

Acergy starter ingeniørarbeidet umiddelbart og installeringen er planlagt å starte på slutten av 2011. Fartøyene «Acergy Polaris» og «Acergy Harrier» skal benyttes til arbeidet.

– Vi er fornøyde med å ha blitt tildelt kontrakten, som demonstrerer vår evne til å velge konkurransedyktige løsninger for både grunne og dypvannsprosjekt, sier Acergys operatørsjef, Bruno Chabas, i en børsmelding.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger