Publisert 4. februar 2000

AGR Field Operations har sikret seg en subsea inspeksjonskontrakt utenfor Australia.

SKAL INSPISERE: AGR går under vannet i Bass
Strait. (Foto: AGR)

Det er foreløpig ukjent hvem som er oppdragsgiver, og kontraktsverdien er også ukjent. Det som er klart, er at selskapet skal inspisere to offshore plattformer og tilhørende rørledninger i Bass Strait-området offshore Australia.

– Omfanget av dette arbeidet vil være av betydelig størrelse og vil involvere bruk av fjernstyrt undervannsfartøy med visuelt inspeksjonsutstyr. AGR Field Operations vil i tillegg til installasjonsarbeidet foreta kontroll og utbedring av katodisk beskyttelse, skriver AGR Field Operations i en pressemelding.

AGR skal levere prosjektledelse, HMS og utførende inspeksjon i kontrakten, i tillegg til å koordinere alle tilhørende aktiviteter som er organisert som underleveranser til AGR.

– Dette inkluderer fartøy, fjernstyrt undervannsfartøy, og posisjoneringssystemer. All dokumentasjon utarbeides og håndteres av AGR Field Operations, melder selskapet.

– Våre tjenester innenfor inspeksjon og styring av teknisk integritet har vært et fokusområde for videreutvikling i Asia og Australia. Våre tjenester fortsetter å tiltrekke interesse fra operatører og andre offshore aktører. Vi vil benytte muligheten til å takke vår kunde, og vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid i tiden som kommer, sier Brett Smith, visepresident for AGR Asia Pacific i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger