AGR i vekst

Publisert 6. mai 2014

Oppe i 9000 konsulenter globalt., Den norske konsulentvirksomheten til AGR fortsetter å vokse etter å ha sikret seg en rekke betydelige kontrakter.

AGR Consultancy, som er basert i Stavanger, leverer rekrutteringstjenester og konsulenter for den globale olje- og gassindustrien. Den norske virksomheten er en del av AGRs verdensomspennende Consultancy-avdeling, som også har kontorer i Aberdeen, Perth, Houston og Dubai.

I løpet av de siste seks månedene har den norske avdelingen sikret seg rammeavtaler med en rekke ledende operatører, inkludert Centrica, Det norske, E.ON, OMV, Premier Oil og Statoil.

– Kvaliteten på folkene og tjenestene vi leverer, gjør oss til et attraktivt selskap både for kundene våre og konsulentene våre. Dette bekreftes av de rammeavtalene vi har sikret oss med ledende operatører i løpet av de siste seks månedene. Vi er godt fornøyde med utviklingen til dette forretningsområdet i Norge, sier Thomas Veseth Saue, daglig leder for Consultancy-gruppen i Norge i en pressemelding.

9000 konsulenter

Selv om olje- og gassmarkedet er inne i en utfordrende periode, utvider gruppen sitt administrative team og har ambisiøse mål for 2014 og 2015.

Ved å være en del av den globale AGR-organisasjonen har konsulentene i Consultancy-teamet tilgang til en stor mengde prosjekter med et bredt spekter av kunder – noe som gir selskapet bred erfaring. Kundene får på sin side tilgang til offshore- og onshorekandidater med utgangspunkt i en global database bestående av 9 000 konsulenter, skriver selskapet i pressemeldingen.

Siste fra forsiden

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger