AGR tildelt kontrakt av Equinor

Foto: Øyvind Hagen, Equinor
Publisert 2. oktober 2024

AGR har blitt tildelt en langsiktig rammeavtale av Equinor for å gi støtte til undergrunns- og feltutvikling knyttet til prosjektutvikling av Equinors anlegg, offshoreinstallasjoner og landanlegg.

I henhold til avtalen vil AGR tilby ekspertise innen multidisiplinært undergrunnsarbeid, inkludert greenfield- og tie-in-prosjekter, brownfield-prosjekter på land og offshore, pluss undergrunns- og konsulenttjenester. Målet er å gi Equinor teknologi og tjenester med fokus på disipliner knyttet til tidligfasestøtte for land- og offshoreanlegg, og ytterligere sikre kapasitet, fleksibilitet, kontinuitet og kompetanse.

Rammeavtalen er gyldig i tre år, pluss to opsjoner på ett år hver (3+1+1).

– Equinor evaluerer kontinuerlig nye oppstrøms olje- og gassfelt i tillegg til oppgraderinger av eksisterende installasjoner og landanlegg. Videre vet vi at Equinor utforsker aktiviteter innenfor energiomstillingsprosjekter som havvind, nye lavkarbonverdikjeder – som blått hydrogen og ammoniakk, og karbonfangstog lagring (CCUS). Som del av denne rammeavtalen er vi forberedt og i stand til å støtte alle slike prosjekter, sier direktør for Reservoir Management i AGR, Jørgen L. Jørgensen.

Arbeidet vil bli levert av AGRs reservoarstyring og undergrunnsteam, som også inkluderer undergrunnseksperter fra Ross Offshore, som ble kjøpt opp av AGRs moderselskap, ABL Group, tidligere i år.

Siste fra forsiden

+

Transocean Encourage har spuddet Løvmeis i Norskehavet

+

Fant gass 12 kilometer vest for Skarv – blir en del av Volare-utbyggingen

Enighet i mekling – ingen helikopterstreik

+

Kjøpte Well Expertise: – Vi ser at den samme bølgen kommer i Norge

AGR tildelt kontrakt av Equinor

CHC Helikopter sikrer kontrakt med Harbour Energy

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger