AGR tildelt kontrakter med VNG, OMV og Det norske

Publisert 25. august 2014

Skal levere programvare for å støtte operatørenes arbeid på norsk sokkel.,AGR kunngjør i dag at de er blitt tildelt programvarekontrakter med Det norske oljeselskap, VNG Norge og OMV Norge.

Kontrakten innebærer at AGR skal levere programvareproduktene P1, CT og IQ, for å støtte operatørenes aktiviteter på norsk sokkel. AGR har allerede et etablert forhold til Det norske, VNG og OMV både på programvare- og driftsiden, og har tidligere levert brønnstyringssystemer.

IQ er et nytt tillegg til AGRs programvareportefølje og har blitt utviklet for å forenkle planlegging og gjennomføring av brønner. Programvaren benytter tekniske og operasjonelle offentlige data fra over 6000 brønner boret på norsk sokkel. P1 er et verktøy for styring av tid og risiko for brønnoperasjoner. CT fungerer på sin side som en sanntids kostnadskalkulator.

Vi er glade for å ha landet disse tre betydelige kontraktene. AGRs filosofi er å tilføre verdi til våre kunders prosjekter ved å sette dem i stand til å planlegge riktig, forstå risiko og muligheter og drive aktiv målstyring. Med erfaring fra over 500 boreprosjekter globalt kan vi levere utprøvde, testede og pålitelige programvareløsning som vil gi reelle resultater for kundene våre, sier VP for Software Solutions i AGR, Petter Mathisen, i en melding.

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger