AGR utvider konsulentvirksomheten – etablerer ny avdeling i Oslo

Foto: AGR
Publisert 20. oktober 2022

AGR sin konsulentvirksomhet utvider tjenestespekteret samt etablerer en ny avdeling i Oslo.

 – Omsetningen passerer 450 millioner kroner i år og målet er å nå 700 millioner i løpet av de neste tre årene, sier daglig leder til AGR Consultancy Services, Thomas Veseth Saue, ifølge en pressemelding.

 – Konsulenttjenester er vårt største virksomhetsområde, og vi har store forventninger til satsningen i Oslo, sier administrerende direktør i AGR og styreleder i AGR Consultancy Services, Svein Sollund. – Fra dette kontoret vil vi i tillegg til den etablerte virksomheten innen olje og gass også bygge opp bemanningsavdelinger for IT, grønn energi og samferdsel. Vi vil også tilby headhunting som en ny tjeneste.

AGR Consultancy Services har nå til sammen 230 konsulenter og medarbeidere. Selskapet er ledende som leverandør på sitt felt av konsulenter til nesten alle operatører på norsk sokkel. Boring- og brønnoperasjoner har lenge vært en spesialitet, i kombinasjon med støttefunksjoner som finans, forsyningskjeder og HMS.

 – De fleste operatørselskapene satser betydelig på løsninger for blant annet å begrense utslipp av CO2 i produksjonen samt delta i vindkraft-prosjekter til havs. Vi ser at det personellet vi tilbyr enkelt lar seg bevege mellom ulike sektorer. Kompetanse og erfaring opparbeidet i olje og gass er også anvendelig for prosjekter innen fornybar energi. Det grønne skiftet er dermed et vesentlig premiss for å realisere våre vekst-ambisjoner i årene som kommer, fremholder Thomas Veseth Saue.

Siste fra forsiden

+

Equinor forbereder ny utvidelse av Johan Sverdrup

+

Planlegger fire nye subseafelt bygget ut mot Skarv

+

Har tatt fjorårets største funn ett steg nærmere utbygging

Ocean Installer skal skifte stigerør på Åsgard A

Tildelt seksårig ISO-kontrakt på Ekofisk

+

Mistet stigerør på 5,2 tonn ned på boredekk

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger