AGR vil vokse

Publisert 10. juni 2014

Har inngått femårskontrakt med BP. – Langvarige rammeavtaler blir selve grunnmuren i den kommende perioden med økt satsning, sier kommunikasjonssjef Maria Djomina i AGR.,AGR er tildelt en rammeavtale med BP Norge for å levere konsulenttjenester. Kontrakten har en varighet på fem år, med flere opsjoner.

– Avtalen med BP Norge er svært viktig for AGR da vi ønsker å tilby våre konsulenter et bredt kundespekter. Samtidig ser vi en mulighet til å vokse den kommende perioden ved å tiltrekke oss nye konsulenter i markedet, sier kommunikasjonssjef Maria Djomina i AGR til Petro Media News.

– Langvarige rammeavtaler blir selve grunnmuren i den kommende perioden med økt satsning, sier hun.

AGR Consultancy har den siste tiden sikret seg store og langvarige kontrakter med ledende operatører i Norge (blant annet Centrica, Det norske, E.ON, OMV, Premier Oil og Statoil).

Det norske teamet er en del av den globale AGR Consultancy forretningsenheten som i dag tilbyr konsulenter til mer enn 45 kunder på over 40 lokasjoner over hele verden. I tillegg til sitt kontor i Stavanger, opererer AGR Consultancy i alle de største globale olje- og gassknutepunktene.

– Ved å være en del av den globale AGR-organisasjonen har konsulentene i Consultancy-teamet tilgang til en stor mengde prosjekter med et bredt spekter av kunder, noe som gir selskapet bred erfaring. Kundene våre, det vil si operatørene, får på sin side tilgang til offshore- og onshorekandidater med utgangspunkt i en global database bestående av 9.000 konsulenter, sier Djomina.

– Kontrakten med BP har ikke oppgitt verdi. Ettersom det er en konsulentavtale vil dette henge sammen med volumet i kontraktsperioden, avslutter hun.

Siste fra forsiden

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger