Publisert 4. februar 2000

Aker Solutions har sikret seg en rammeavtale med Maersk Oil North Sea UK for leveranser av subsea kontrollsystemer, både for eksisterende og fremtidige feltutbygginger.,Avtalen er en årlig avtale med opsjon på fornyelse for ett år om gangen. For Aker Solutions kan kontrakten være verdt mellom 38 og 48 millioner kroner. Avtalen bygger videre på en eksisterende rammeavtale, og involverer hele levetiden til subsea kontrollsystemer. Kontrakten vil bli håndtert av Aker Solutions’ verksted i Aberdeen, Storbritannia og Port Klang, Malaysia.

– Denne avtalen sikrer at Maersk Oil fortsatt vil motta fullspekter tjenester for å møte både nåværende og kommende operasjonelle og tekniske krav i Nordsjøen, sier Remi Birkeland, daglig leder i Aker Solutions’ britiske subsea-selskap, i en pressemelding.

– Nordsjøen er fortsatt et sterkt og stabil marked for nye feltutviklinger og utvidelser av eksisterende subsea infrastruktur. Dette er vårt hjemmemarked og vi er i en god posisjon, både teknisk og geografisk, til å støtte våre kunder i denne dele av verden, og også globalt, fortsetter Birkeland.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger