Publisert 4. februar 2000

Aker Solutions har sikret seg en tre års rammeavtale med Statoil for leveranse av tjenester knyttet il geologi og reservoarteknologi.

Kontrakten er for tre år fra 1. mars 2010, og partene vil ikke si hvor mye den er verdt. Aker Solutions skal i tråd med avtalen levere tjenester innenfor produksjons- og letegeologi og reservoarteknologi. Kontrakten gjør at Statoil kan benytte seg av Aker Solutions’ tjenester innenfor dette segmentet på alle selskapets felt over hele verden. Selskapet har også en opsjon å på å utvide kontrakten med to ett års perioder.

– Dette er en viktig kontrakt for oss, med et viktig oljeselskap vi haren lang fortid sammen med, sier Erik Sverre Jenssen, president for Aker Solutions geo-virksomhet.

– Vi er et av de største selskapene innenfor geologikonsulenttjenester i Norge, og denne kontrakten bekrefter konkurransedyktigheten vår samtidig som det er en bekreftelse på kompetansen vår. Som et resultat av dette vil vi sannsynligvis utvide kapasiteten vår innenfor det markedssegmentet denne kontrakten dekker, sier Jenssen i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger