Publisert 4. februar 2000

Aker Solutions fortsetter sine investeringer i Asia Pacific med et nytt servicetjenesteverksted i Songkhla, i Thailandgulfen.

Nylig annonserte Aker Solutions flere investeringer i Malaysia, inkludert en ny navlestreng- og subsea servicebase, i tillegg til nytt utstyr til sin high-tech subsea produksjonssentrum i Port Klang.??

Selskapet øker nå ytterligere sin tilstedeværelse i Asia Pacific-regionen med et nytt workshop for servicetjenester og oppussing i Thailand. Dette kompetansesenteret vil støtte Aker Solutions’ overflate brønnhoder- og subsea juletrevirksomhet.

– Aker Solutions har investert tungt for å støtte veksten av Asia Pacific-regionen. Denne tjenestebasen er et svar på flere nye ordre og anerkjennelse av den økende etterspørselen i markedet. Vi er nå enda mer i stand til å betjene våre kunder, sier Dave Hutchinson, Aker Solutions’ president i Asia Pacific subseavirksomhet.??

Det nye verkstedet erstatter to andre servicebaser i Thailand og konsoliderer Aker Solutions’ livssyklustjenester i Thailand under ett tak. Det nye anlegget, som har et samlet areal på 3.225 kvadratmeter, åpnet i dag.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger