Publisert 4. februar 2000

Aker Solutions har etablert en egen geo-avdeling i Australia for å støtte opp under selskapets strategi om å følge kunden gjennom hele verdikjeden.

Avdelingen består av geofysikere, geologer, petrofysikere og reservoaringeniører som vil fungere som konsulenter for selskapets kunder og bidra til tolking av geologisk og geofysisk data samt reservoarmodellering og -simulering. Ifølge en pressemelding fra Aker Solutions vil avdelingen som nå etableres i Australia være liten, men ha ambisiøse vekstplaner.

– Vi tilbyr støtte til våre kunder når de skal ta viktige avgjørelser i forbindelse med planlegging og utførelse av feltutviklinger. Vår geo-enhet er den største rådgiverenheten for subsea i Norge, og gjennom flere tiår med operasjoner i Nordsjøen er vi vant med å operere under krevende forhold med røff sjø og ustadig vær. Dette er erfaring som er relevant for utfordringene som er i Australia, sier Erik Sverre Jenssen, leder for Aker Solutions’ geo-virksomhet.

Virksomheten i Australia vil etableres i Aker Solutions’ base i Perth.

– Med denne etableringen posisjonerer vi oss for det voksende subsea-markedet i Australia. Vi håper også at vår omfattende kompetanse innenfor geologi og reservoar fra de modne områdene på norsk sokkel vil gjøre at vi kan tilby enda bedre støtte til våre kunder i Australia, sier Greg Ross, daglig leder for Aker Solutions’ subsea-virksomhet i Australia.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger