Albatross doblet antall ansatte

Publisert 12. juni 2014

… og har planer om å øke mer utover i 2014.

Albatross Electro & HVAC har satset tungt på vekst i det siste, og det ble senest forrige uke kjent at selskapet kjøper aksjemajoriteten (51 prosent) i SPEO Technology AS .

Dette er blant årsakene til at selskapet i løpet av de siste ukene har doblet antall ansatte og nå er oppe i 80 ansatte fordelt på ingeniørkapasitet, prosjektledere, electro-HVAC og kjøleteknikere, elektrikere, sveisere og platearbeidere. I tillegg kommer en ny administrasjon som er skodd for større vekst og økt aktivitet.

Selskapet besitter nå også et fabrikasjonsverksted på 1000 m2 sentralt lokalisert på Sola ved Stavanger. Selskapet vil fortsette veksten utover i 2014 i takt med opparbeidet ordre-reserve og nye kommende prosjekter.

– Markedet for kvalitets-leveranser vil alltid være der, men samtidig så opplever også Albatross Industries AS at prosjekter blir skjøvet i tid, redusert i omfang og noen til og med skrinlagt. Jeg velger å tro at mye av dette er ”markedspsykologi” og en justering i forhold til de nødvendige korrigeringer som bransjen må ta som helhet. Kundene må oppleve verdiskaping i hver eneste leveranse, det skulle bare mangle. Men dersom de ikke opplever verdiskapning så bør også kundene ta nødvendige initiativ til å bytte leverandører, stille tøffere krav og ikke minst gjerne engasjere seg mer sammen med leverandøren sin for å komme frem til de beste løsninger. Vi i Albatross opplever ”partnering” som den største bidragsyter til god verdiskapning – for alle parter, sier konsernsjef i Albatross, Atle Idland i en melding.

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger