Publisert 26. juni 2017

Altus Intervention har sikret en betydelig kontrakt med Maersk Oil for levering av et bredt spekter av wireline-tjenester på dansk sokkel.

Varigheten i kontraktens går over en 5-årsperiode med mulighet for forlengelses i ytterligere tre år.

Altus Intervention har tidligere levert brønntraktortjenester og integrerte løsninger for produksjonsoptimalisering til Maersk Oil, men den nye kontrakten utvider arbeidsomfanget.

Denne kontrakten bygger på eksisterende arbeidsomfang og består av integrerte tjenester innen loggetjenester, brønntraktortjenester og wirelineoperasjoner, skriver selskapet i en pressemelding.

Kontrakten gir Maersk Oil tilgang til Altus Interventions teknologier innen wellbore cleanout, completion manipulation, wellbore access og recovery.

– Denne kontrakten er en av de største Wireline-kontrakter i Danmark og en av de større kontraktene i Nordsjøen. Den aktualiserer og styrker Altus Intervention sin posisjon som foretrukket leverandør av kostnadseffektive brønnintervensjons teknologier. Kombinasjonen av vår omfattende erfaring innen brønnintervensjon, sammen med våre tekniske innovasjoner, vil vi sikre at alle fasene i dette betydelige prosjektet vil bli utført med sikkerhet og kvalitet, sier Tor Albert Ersdal, administrerende direktør for Altus Intervention.

– Kontrakten bidrar sterkt til vår vekst i det Danske markedet og vi vurderer nå vårt engasjement for å investere i regionen med nye anlegg, utstyr og nyansettelser. Vi er stolte for at Maersk Oil har vist oss denne tilliten og ser fram til å videreutvikle vårt nære samarbeid denne nøkkelkunden, sier Åge Landro, administrerende direktør i Qinterra Technologies.

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger