AOR-konsernet utvider

Publisert 22. august 2014

Oppretter Africa Offshore Rentals i Cape Town, Sør Afrika.,AOR-konsernet, som ble opprettet i 2013 av stavangermannen Eirik Ellingsen og har hovedkontor i Singapore, åpner i dag hovedkontor for en ny verdensdel; Africa Offshore Rentals i Cape Town, Sør Afrika.

Ifølge en melding fra selskapet vil AOR leie ut og selge DNV 2.7-1 og EN 12079 sertifiserte Offshore CCUs i Øst- og Vest-Afrika regionene, både gjennom egne kontorer samt gjennom sine partnere og lokale representanter.

Afrika Offshore Rentals har utnevnt Ashley F. Smith som daglig leder for Afrika sør for Sahara, og John Carinus som Operations Manager.

– Åpningen av Afrikas Offshore Rental i Cape Town er et viktig skritt fremover for konsernets ekspansjon i sentrale områder over hele verden der hvor våre kunder har uttrykt et behov for utstyret vårt, sier Eirik Ellingsen, administrerende direktør i AOR Group til Petro.no.

– Det å sette opp vårt hovedkontor i Cape Town gir oss fleksibilitet til å betjene både øst- og vestkysten av Afrika på kort varsel.

Dette er den andre større etableringen AOR har gjennomført i denne måneden, og den 8. august kunne gruppen melde om inngått distribusjonsavtale for Nord- og Sør-Amerika.

Siste fra forsiden

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger