Publisert 4. februar 2000

I morgen vil olje- og energiminister Ola Borten Moe åpne Findcontracts.no, en markedsplass som skal bidra til bedre kobling mellom tilbud og etterspørsel i petroleumsbransjen. (Foto: Lars Taraldsen)

Her kan man kan finne informasjon om planer og kontrakter på en rask og strukturert måte, samt kunnskap om hvem man skal kontakte hos de ulike aktørene.

– Som ledende nettverk i nord er Petro Arctic opptatt av at Nord Norske leverandører lettere får tilgang til informasjon om planer og kontrakter. Findcontracts.no vil bli et nyttig verktøy for våre medlemsbedrifter, sier Kjell Giæver i Petro Arctic.

Operatørselskapene og hovedkontraktørene vil kunne få markedsført sine planer og kontrakter i en målrettet kanal som alle har tilgang til.

– For Statoil er det viktig å legge til rette for åpenhet og forutsigbarhet som gjør det mulig for leverandører å investere i kompetanse, kapasitet, teknologi og lokal tilstedeværelse. En slik database kan bidra til å gi en bedre oversikt til leverandørindustrien over eksisterende og kommende aktiviteter i markedet, sier direktør for anskaffelser og leverandørrelasjoner Jon Arnt Jacobsen i Statoil.

Utviklingen av Findcontracts.no er ledet av Navitas i tett samarbeid med Statoil, Shell, Høyskolen i Molde / Møreforskning og Petro Arctic. Prosjektet er finansiert av Statoil med fire millioner kr, Shell med 1,5 million og OED med en million kroner.

Olje og energiminister Ola Borten Moe vil foreta den offisielle åpningen av findcontracts.no tirsdag 28. august klokken 10.00 på ONS i Stavanger.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger