Publisert 12. april 2013
Norsafe har utvidet med en ny servicestasjon i Perth, Australia.

,

– Dette sikrer kundene våre bedre tilgang til service, vedlikehold, reservedeler og opplæring på våre livrednings-systemer i denne regionen, skriver selskapet i en melding.

Ifølge Norsafe styrker nyetableringen «After Sales Services» og forbedrer tilgangen til reservedeler for selskapets produkter i Oceania.

Det nye servicekontoret inneholder et nytt verksted på 350 m² som med støtte fra servicestasjonen i Singapore, skal ta seg av både service, oppgraderinger og reparasjoner av livbåter og rescue-båter.

– Perth i Vest Australia er blitt et senter for australsk olje- og gassindustri, og et voksende antall skip og oljeinstallasjoner passerer havnene i Fremantle, Kwinana, Dampier and Karratha. Australias marine og tollvesen er også tungt inne i dette området. Fra denne strategiske plasseringen av Norsafe sin base i Australia, er det lett å fly service ingeniører også til andre steder i Australia, skriver selskapet.

Norsafe har nettopp levert flere av de nyeste fritt-fall livbåtene, GES50 MKIII (Gravity Escape System), til gassfeltene i nordvest Australia, og selskapet forventer en betydelig vekst i det australske olje- og gassmarkedet.

Norsafes servicestasjoner er lokalisert i Mexico, USA, Brasil, Nederland, Hellas, Korea, Japan, Kina, Singapore, Australia og Norge.

Siste fra forsiden

DNO kjøper fem felt i Norne-området

Enighet i sokkeloppgjøret – lønnsøkning på 44.000 kroner

+

Sender Linus til Hanøytangen for klassing

Neste stopp, Barentshavet

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

+

Oppdaget lekkasje fra plugget brønn på Hod

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger