Aqualis Offshore åpner kontor i Abu Dhabi

Publisert 19. februar 2014

Aqualis Offshore fortsetter sin ekspansjon i Midtøsten, og åpner kontor i Abu Dhabi.,Ni måneder etter operasjonstart i Midtøsten, har Aqualis Offshore etablert kontorer i Dubai, Dammam i Saudi Arabia, Bahrain og nå Abu Dhabi.

– Åpningen av kontoret vårt i UAE-hovedstaden betyr effektivt at vi kan støtte alle de nasjonale oljeselskapene i Abu Dhabi for både ingeniør- og oljeservicerelatertarbeid. Jeg vil takke myndighetene for deres støtte og hjelp med å etablere vårt kontor og skaffe alle de nødvendige godkjenningene, sier Reuben Segal, direktør for Midtøsten i Aqualis Offshore.

– Abu Dhabi er vert for en rekke betydelige oljeaktører som de nasjonale oljeselskapene samt GPC og NPCC konstruksjon og verft. Vårt mål er å gi kompetanse og arbeidskraft til å støtte dem alle, sier Segal.

Aqualis Offshore er et spesialisert marine- og offshoreengineering konsulentselskap som fokuserer på de grunne og dypvanns offshoresegmenter i olje- og gassindustrien.

Kjernetjenestene omfatter konsept, FEED og grunnleggende designengineering for oppgraderinger og konverteringer av jack-ups, rigger og andre faste offshoreinstallasjoner, riggflytting, marine garanti, dynamisk posisjonering og konstruksjonstilsynstjenester. Selskapet tilbyr også transport og installasjon.

Aqualis Offshore, som startet driften i fjor, har også satt opp kontorer i London, Sandefjord og Oslo, Houston, Rio de Janeiro og Singapore.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger