Aqualis Offshore åpner kontor i Qatar

Aqualis Offshore åpner kontor i Qatar
Publisert 4. september 2015

Offshore marine- og engineering  selskapet Aqualis Offshore fortsetter å utvide sin internasjonale tilstedeværelse og åpner et nytt kontor i Doha, Qatar.

Aqualis Offshore, en del av Oslo Børs noterte Aqualis ASA, har åpnet 16 kontorer i 11 land verden over siden etableringen for litt over to år siden. I Midtøsten har Aqualis Offshore kontorer i Bahrain, Saudi Arabia, UAE (Dubai og Abu Dhabi), og nå også Qatar.

«Nasjonale oljeselskaper, uavhengige oljeselskaper og riggeiere som opererer ut av Qatar har bedt oss om å støtte dem med både prosjektering og Oilfield Services prosjekter. Vi ønsker å gi dem høyest mulig grad av service og tilgjengelighet, så det gir mening å ha en permanent tilstedeværelse i Qatar «, sier Ruben Segal, direktør for Midtøsten, Aqualis Offshore.

Reuben Segal, director – Middle East, Aqualis Offshore.
Reuben Segal, director – Middle East, Aqualis Offshore.

Kontoret i Qatar sitt fokus retter seg mot feltinstallasjoner, prosjektering, garanti arbeid i forhold til engineering, byggeledelse, garanti jobber mot den maritime sektoren  og riggflytting  av  jack-ups  rigger.

Aqualis Offshore er et spesialisert maritimt- og offshore engineering konsulenselskap med fokus på både grunt og dypt vann  innen offshore olje-, gass-  og vind industri.

 

Om Aqualis ASA

Aqualis ASA er et børsnotert selskap som gjennom sine datterselskaper tilbyr marine og rådgivende ingeniørtjenester til offshore olje, gass og fornybar sektorer globalt. Konsernet sysselsetter 230 erfarne konsulenter fordelt på 16 kontorer i 11 land verden over. Aqualis ASA opererer under to ulike merker: Aqualis Offshore og Offshore Wind Consultants. Aqualis Offshore er et spesialisert offshore marine og ingeniørkonsulentselskap, med fokus mot grunt- og dypt vann offshore innen segmenter av olje- og gassindustrien. Offshore Wind Consultants er et globalt fokusert konsulent som  tilbyr uavhengige tjenester til offshore fornybar industri.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger