Publisert 4. februar 2000

Denne uken kom årets første utgave av vårt populære bransjemagasin PetroNews i hendene til abonnenter, kunder, venner og andre faste mottagere. Som alltid er det tilgjengelig i både fysisk og digitalt format.

Klikk her for å lese bladet.

2010 kommer til å bli et travelt publiseringsår for PetroMedia, både i papirform og digitalt. Vi starter 2010 med et blad som har fokus på to områder som garantert interesserer de fleste i vår turbulente bransje: Rigg- og riggmarkedet, og den lange kampen for god nok beredskap i nordområdene.

Riggmangel og beredskap i nord
Riggmarkedet har vært gjennom et turbulent 2009, med rater for grunne- og mellomdype farvann i nedadgående kurve. Norsk sokkel har derimot fortsatt riggmangel, og vi ser på tallene, prediksjonene, rammeverket og forusetningene.

Beredskap er en tilsynelatende evigvarende problemstilling, uansett hav, men nordområdene, og Barentshavet spesielt, byr på ekstra utfordringer. Vi ser på helikopterkapasitet, lenseproblematikk, mannskaps- og teknologinyheter og ikke minst været; den velkjente, konstant uberegnelige fienden.

PetroNews 01/10 er fysisk tilgjengelig fra og med denne uken, og er også allerede tilgjengelig for leserne av PetroNews Weekend, oilinfo.no og petro.no i vårt meget brukervennlige digitale format. Klikk her for å åpne den.

Digitalt format
Det nye digitale Zmags-formatet er designet for å gjøre den digitale leseropplevelsen av PetroNews til noe mer enn den vanlig PDF-klikkingen. Via den nye, flashbaserte løsningen får du nå en bedre, mer dynamisk oversikt over innholdet, mulighet til å laste ned hele bladet, enkeltsider, bilder og tekststykker, dele innholdet med venner og kollegaer, samt få en flott interaktivitet med våre daglig oppdaterte nettsteder.

Ettersom både distribusjon og hovedtyngden av leserskaren denne gangen har norsk som morsmål, kommer bladet denne gang i norsk språkdrakt.

Takk for alle tilbakemeldinger vi fikk i lanseringsåret 2009; alle innspill tar vi med oss videre i arbeidet for et stadig bedre magasin. Vi håper det faller i smak.

Skulle du ha ønske om en fysisk kopi av bladet, eller har tips, spørsmål, kommentarer eller tilbakemeldinger, ikke nøl med å ta kontakt.

God fornøyelse!

Mvh

Magnus Birkenes
Redaktør PetroNews
PetroMedia
Telefon: +47 41 24 86 86
E-post: magnus@petro.no

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger