Arild Apelthun slutter i TTS

Publisert 27. juni 2014

Blir ny CFO i Beerenberg.,Arild Apelthun slutter som CFO i TTS Group ASA for å søke nye utfordringer i et annet selskap. Henrik Solberg-Johansen, Vice President of Group Accounting and Control i TTS, konstitueres som midlertidig CFO mens selskapet søker en permanent erstatning for Apelthun.

Arild Apelthun har vært CFO i TTS siden april 2010, og har sagt opp for å kunne tiltre stillingen som ny CFO i Beerenberg. Apelthun fortsetter hos TTS til 4. kvartal 2014 for å bistå i sluttføringen av visse oppgaver og for å sikre kontinuitet i finans- og regnskapsarbeidet.

– Apelthun har lagt ned et imponerende arbeid for TTS de fire siste årene, og vi ønsker ham lykke til med nye utfordringer. Vi setter også pris på at han blir hos oss til høsten for å bidra til å gjøre overgangsprosessen til ny CFO så enkel som mulig, sier Björn Andersson, konsernsjef i TTS Group ASA.

Arbeidet med å rekruttere ny CFO er allerede i gang, og TTS gjør regning med å kunne offentligjøre en permanent løsning innen kort tid. Selskapets Vice President of Group Accounting and Control, Henrik Solberg-Johansen, konstitueres som midlertidig CFO med virkning fra 1. juli.

– Solberg-Johansen har vært ansatt i TTS siden august 2013 og er en erfaren leder med sterk finansiell og operativ kompetanse, blant annet som partner i syv år i det anerkjente rådgivnings- og revisjonsfirmaet EY (tidligere Ernst & Young). Solberg-Johansen er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor, skriver TTS.

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger