Publisert 4. februar 2000

StatoilHydro har inngått en intensjonsavtale med Arkhangelsk Oblast i Russland som skal styrke de tiltakene Statoil og Hydro har gjort i regionen fra før.

– Inngåelsen av en ny intensjonsavtale viser kontinuitet og langsiktig satsing på denne regionen fra StatoilHydros side. Vi ser fram til videre samarbeid med administrasjonen i Arkhangelsk Oblas til fordel både for regionen og selskapet, sier landsjef for StatoilHydro i Russland, Bengt Lie Hansen, i en pressemelding.

Avtalen ble signert av Lie Hansen og guvernøren i Arkhangelsk Oblast, Nikolay Kiselev. Ambassadør øyvind Nordsletten var også til stede under signeringen. Avtalen bekrefter ifølge meldingen samarbeid innen industri- og leverandørutvikling, universitetssamarbeid, CSR-aktiviteter, miljøprosjekter og kommunale prosjekter.

– Intensjonsavtalen som er inngått er en ny milepæl i vårt mangeårige samarbeid med de norske samarbeidspartnerne. Vi er sikre på at samarbeidet med det fusjonerte selskapet vil bli like vellykket og at det vil føre til minst en fordobling av resultatet av vårt gjensidige samarbeid, sier guvernør Kiselev i meldingen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger