Atlantic Offshore fikk Shell-kontrakt

Publisert 30. mai 2014

«Ocean Osprey» er booket for minst fem år.,Atlantic Offshore Rescue – en underavdeling av Atlantic Offshore – annonserer i dag at de har inngått en 5-årig charterkontrakt med Shell UK, for støtteoperasjoner i den britiske delen av Nordsjøen. Kontrakten inkluderer også fem opsjoner med en varighet på ett år hver.

Det er fartøyet «Ocean Osprey» som skal utføre kontrakten. Fartøyet er det første av totalt tre bestilte med H820-designen fra Havyard Ship Design, og er utviklet i samarbeid med Atlantic Offshore.

Skipet er 66,9 meter langt, har sengeplasser til et mannskap på 21 personer, og har kapasitet til å redde mer enn 300 personer opp av sjøen om det skulle bli nødvendig.

– «Ocean Osprey» erstatter «Ocean Searcher» og sikrer 30 arbeidsplasser. Lanseringen av fartøyet er en del av den kontinuerlige forpliktelsen vi har til å tilby den beste og mest banebrytende beredskapen til de som opererer i Nordsjøen. Dette er den andre langsiktige charter-kontrakten vi har hentet inn i år, og er en milepæl for selskapet, sier konsernsjef i Atlantic Offshore Rescue, John Bryce, i en melding.

Skipet går i gang med kontrakten i løpet av juni.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger