Avvik for COSL

Publisert 3. mars 2014

Petroleumstilsynet (Ptil) gjennomførte i januar tilsyn med COSL Drilling Europa AS. Det ble funnet to avvik innen logistikk og arbeidsmiljø.,Tilsynet fant sted i perioden 6.-9. januar 2014. Målet for tilsynet var å verifisere overholdelse av regelverkskrav og forutsetningene for utstedelse av samsvarsuttalelse (SUT) innenfor fagområdene logistikk og arbeidsmiljø.


Det ble funnet avvik knyttet til kartlegging og risikovurdering og tiltak og oppfølging av støy, kjemikalier og ergonomic.

Ifølge tilsynsrapporten hadde COSL ikke i tilstrekkelig grad gjennomført systematiske kartlegginger og risikovurderinger av arbeidsmiljø som på sikt kan medføre helseskader for gruppene; kranfører, dekksarbeider eller boredekksarbeider, om bord på 2COSL Pioneer.»

Det var også mangelfulle tiltak og oppfølging på støy, kjemikalier og ergonomi. Ifølge tilsynsrapporten var blant annet arbeidsmiljø ikke en del av HMS-planen for «COSL Pioneer.»
Det ble også funnet forbedringspunkter knyttet til arbeidstakermedvirkning, samordning mellom HMS-personell, logistikkplanlegging, rørhåndteringsdekk, nødoperasjon av løfteutstyr, slangestasjoner, kontroll og testing av løst løfteutstyr, sakkyndig kontroll løst løfteutstyr, sjøsikring og høyttalere i krankabiner.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger