Publisert 4. februar 2000

Petroleumstilsynet gjennomførte i begynnelsen av mars tilsyn med Eni Norge AS´ styring med ivaretakelse av krav til materialhåndtering og arbeidsmiljø i Goliat-prosjektet. Det ble funnet flere avvik knyttet til blant annet oversikt og registrering av avvik.

Tilsynet ble gjennomført mellom 6. og 9. mars i år på Hyundai Heavy Industries-verftet i Ulsan, Sør-Korea, hvor Goliatinnretningen er under bygging. Denne tilsynsaktiviteten var en videreføring av tilsyn som ble gjennomført i mai 2011, og som omfattet arbeidsmiljø, materialhåndtering og beredskap.??Formålet med tilsynet var å verifisere designstatus i forhold til relevante krav i regelverket på fagområdene materialhåndtering og arbeidsmiljø.

Det ble identifisert avvik fra regelverket knyttet til oversikt og registrering av avvik, krav til nødbelysning, verftets arbeidsmiljøprogram, utarbeidelse av arbeidsmiljøprogram, utarbeidelse av prosedyrer og arbeidsinstrukser for bruk i konstruksjonsfasen, tilrettelegging for sikker lasthåndtering på lastedekkene og oppfølging av støy i prosjekteringsfasen.

Det ble videre påvist et forbedringspunkt knyttet til ferdigstillelse av tegningsgrunnlaget/3D-modellen ved oppstart av konstruksjonsarbeidet.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger