AxFlow kjøper Safe Supply og OE Solutions

Publisert 16. oktober 2013

AxFlow AS har inngått en avtale om oppkjøp av de to Sandnes-baserte selskapene Safe Supply AS og OE Solutions AS.,Avtalen ble inngått 7. oktober. Administrerende direktør i AxFlow, Gunnar Ødegård, ser dette som en naturlig del av en langsiktig strategi.

– For oss som selskap er det viktig å vokse innen offshore- og petrokjemisegmentet, sier Ødegård.

– Dette vil skje med våre eksisterende produkter, men også ved at vi utvider vårt tilbud av systemer og løsninger. Dette vil dreie seg om typiske nisjeapplikasjoner da vi definitivt ikke har til hensikt å gå i konkurranse med pakkebyggere som i dag er våre gode kunder. Slik sett passer disse to selskapene oss som hånd i hanske, sier han.

– I tillegg har det også vært viktig å styrke vår tilstedeværelse i Stavanger-regionen, som er Norges offshore-hovedstad. Muligheten til å kunne tilby våre kunder bedre servicetjenester i regionen har vært viktig for oss.

Odd Jarle Dale, daglig leder og gründer i selskapene sammen med Egil Fosse, ser også store muligheter.

– Det betyr mye for oss og den videre utviklingen å komme med i en større gruppe som AxFlow. Fremfor alt vil det gjøre det mye enklere å nå ut til et større geografisk område med våre produkter og løsninger. Jeg ser også store synergier både når det gjelder produkter og kompetanse, sier han.

OE Solutions og Safe Supply ble etablert i henholdsvis 2008 og 1986. Selskapenes samlede omsetning var i 2012 cirka 47 millioner kroner. AxFlow AS hadde en omsetning i fjor på omtrent 188 millioner kroner, og det samlede antall ansatte i selskapene vil være 55.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger