Publisert 4. februar 2000

Baker Hughes lanserer nå en ny versjon av sin Talon 3D PDC-borekrone. Den skal sørge for bedre, raskere og mer nøyaktige boreoperasjoner.

Servicegiganten har gitt nyvinningen det ambisiøse navnet » Talon TM 3D high-efficiency vector-accurate PDC bit», og lover at den nye borekronen skal gjøre det lettere å bore i blant annet skiferlag og i bøyde, laterale seksjoner i én operasjon. Den skal være mindre utsatt for slitasje, og skal bidra til å gjøre alle boreopasjoner raskere.

– Operatørene ønsker å bore raskt og nøyaktig for å kunne holde seg på den opprinnelige kjøreplanen. Vi har derfor forbedret designet på våre borekroner for å tilfredsstille alle de ulike kravene våre kunder kommer med, blant annet bedre direksjonskontroll, lengre levetid og færre forsinkelser, sier Baker Hughes direktør for boring og evaluering, Scott Schmidt, i en kommentar.

Dette skal være oppnådd gjennom raffinering av kroneprofilen, spesialutviklede kuttestrukterer og ekstremt harde materialer. Proprietære, polerte kuttemekanismer i kronen skal også sørge for at borekaks lettere blir transportert bort, mens store junk slots skal bidra til bedre hydraulisk effektivitet, og patentert torque-styringsteknologi og kortere lengde på selve borekronen skal bistå med bedre direksjonskontroll.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger