Bandak Group kjøper ITM

Publisert 29. april 2013
Bandak Group AS og Breimyra Invest AS har signert en avtale som innebærer at Bandak Group kjøper 100 prosent av aksjene i IOS Tubular Management AS (ITM).

,

Bandak Group melder om oppkjøpet i en melding i dag.

– Bandak-konsernet har lagt en strategi for sterk vekst de nærmeste årene. Kjøpet av ITM er et viktig skritt i å styrke konsernet inn mot vedlikehold- og ettermarkedet på norsk sokkel, sier konsernsjef i Bandak Group, Per Gunnar Borhaug.

– ITM er et veldrevet selskap med en god markedsposisjon og vi ser frem til å få ledelse og ansatte i selskapet med på laget. Med den sterke posisjonen ITM har innenfor Tubular Service og med deres tilstedeværelse på de sentrale basene på Vestlandet, vil ITM og Bandak Group sammen være meget godt posisjonert for å bli en sentral aktør mot vedlikehold/service innenfor drilling og mot subsea vedlikehold fremover, heter det i meldingen.

ITM har om lag 75 ansatte, omsatte for NOK 140 millioner i 2012 og er lokalisert på basene i Tananger, Ågotnes og Florø.

Bandak Group vil etter kjøpet av ITM ha om lag 475 ansatte og en forventet omsetning på mer enn NOK 800 millioner i 2013. Herkules Private Equity Fund III er hovedeier i Bandak, med en eierandel på mer enn 80 prosent, opplyses det.

Siste fra forsiden

+

Sender Linus til Hanøytangen for klassing

Neste stopp, Barentshavet

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

+

Oppdaget lekkasje fra plugget brønn på Hod

Sokkelforhandlingene er i gang: – Forventer et solid økonomisk oppgjør

Har satt Eldfisk Nord i produksjon

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger