Publisert 4. februar 2000

Baze Tecnology har gått sammen med en lokal skipsteknologileverandør i Singapore og dannet et nytt fellesforetak som skal dekke det asiatiske markedet. Baze Marine & Offshore heter det nye selskapet.

Bakgrunnen for at Baze Technology satser på nytt kontor i Singapore er det sterke skipsmarkedet i regionen, et marked som har fått øynene opp for selskapets såkalte infotainment-system – en plattform for IPTV, video on demand, telefoni og arbeids- og informasjonsapplikasjoner.

Det nye fellesforetaket, som er dannet sammen med Jason Marine Group, har kjøpt eksklusive rettigheter til BazePort-produkter i Asia. Løsningene er laget for bruk om bord maritime og offshore installasjoner, og brukes av selskaper som BP, STX, Dof, Solstad, Talisman, GDF og flere til, skriver Baze Technology i en pressemelding.

– Når primærkundene hører til maritime- og offshorenybygg, må man være sterkt representert i det Sørøstasiatiske markedet. å etablere et slikt selskap som et fellesforetak med en lokal partner var et lett valg. De har allerede etablert kontorer i alle de store Sørøstasiatiske landene, inkludert Kina, og har en veldig sterk markedsposisjon. Vi kunne ikke ha funnet en bedre partner, sier direktør for forretningsutvikling i Baze Technology og påtroppende administrerende direktør i det nye selskapet, Thorstein Rinker, i meldingen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger