Apply Rig & Modules tenker nytt

(Foto: Apply)
Publisert 9. desember 2016

APPLY Rig & Modules AS har vunnet kontrakt med Bergen & Omland Havnevesen, i forbindelse med deres prosjekt med Landstrømanlegg for tilkobling av Hurtigruten sine skip, ifølge en melding fra selskapet.

APPLY Rig & Modules vant den offentlig utlyste konkurransen i konkurranse med flere andre aktører i markedet, hvor kriteriene for å bli valgt var i kombinasjonen pris og teknisk løsning.

Selskapet sin leveranse til Bergen & Omland Havnevesen er en total leveranse av et komplett anlegg, med leveranse av strøm for tilkobling på kai til Hurtigruten sine skip på Dokken i Bergen Havn.

– I et knallhardt offshoremarked har det vært viktig for oss i APPLY Rig & Modules og tenke nytt, og ikke minst å se på nye forretningsområder hvor vi med vår kompetanse kunne ha en fordel i markedet, sier divisjons direktør Morten Solland.

Anlegget skal plasseres i eksisterende bygg på havnen.

– For oss i APPLY Rig & Modules er dette en svært viktig kontrakt, og ikke minst en annerkjennelse av at vi har lykkes med vår utvikling av et nytt konsept i et produktområde for oss hvor vi ser et stort potensiale for nye prosjekter og sikring av videre drift. Og ikke minst våre ansattes arbeidsplasser i årene som kommer, sier administrerende direktør Peter Nygaard Andersen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger