Linn Cecilie Moholt «Årets Modifikator 2016»

Foto: Karsten Moholt AS
Publisert 18. mars 2016

Karsten Moholt AS’ administrerende direktør Linn Cecilie Moholt ble på Modifikasjonskonferansen tildelt prisen «Årets Modifikator 2016.

Gjennom årene har Modifikasjonskonferansen blitt en viktig møteplass for oljeservicebransjen. Konferansen ble denne uken arrangert for 19. gang, og samlet langt over 300 delegater.

Hele bransjen er under et voldsomt press under lave oljepriser, og man spår at opptil 50.000 ansatte vil bli oppsagt før ting snur. I denne flommen av negative nyheter er det vanskelig å holde blikket på fremtiden.

Modifikasjonskonferanse-komiteen, med representanter fra operatørene, hovedleverandørene og mindre leverandører, har derfor bestemt at det innstiftes en pris for «Årets Modifikator». Den går til en person som gjennom året har utmerket seg som talsmann for bransjen, og har gjort en innsats for å øke forståelsen vanskelige problemstillinger.

I juryens begrunnelse står det:

«Årets Modifikator får prisen for «Utrettelig virke for de mindre oljeserviceleverandørenes sak». Gjennom saksinnlegg og i intervjuer har vedkommende vært en uredd talsperson for de mindre leverandørbedriftene, og forkjemper for at operatørene igjen må stole på fagkompetansen i nisjebedriftene. Ofte har prismottageren stått alene på barrikadene og målbåret sitt budskap med betydelig kunnskap og ikke så lite sjarm. At vedkommende også er medlem av komiteen skal ikke på noen måte frata henne æren for denne fullt fortjente prisen.»

– Det er med stor takknemmelighet og ydmykhet jeg mottar denne prisen, sier Linn Cecilie Moholt, CEO i Karsten Moholt AS.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger