Tess med Statoil-avtale i Brasil

Bak fra venstre Rodrigo Santoro; Senior Consultant Supply Chain Management i Statoil og Håkon Bringsvær; Country Manager i TESS Brasil. Foran fra venstre Wendy Nielsen; Procurement Leader Maintenance and Operation i Statoil og Knut Jølberg; Director i Tess International. Foto: Tess
Publisert 18. mars 2016

Tess har inngått rammeavtale med Statoil som slangeleverandør i Brasil.

Avtalen ble signert den 19. februar. Rammeavtalen er et ledd i å videreføre arbeidet med trygge og kostnadseffektive leveranser til Statoils drift i Brasil.

Tess har vært slangepartner for Statoils drift på forskjellige steder over hele verden i flere år. Den nytegnede rammeavtalen markerer at partene har nådd et nytt samarbeidsnivå i Brasil. Avtalen ble signert i Statoils kontor i Rio de Janeiro, med tilstedeværelse fra ledelsen i Tess og i Statoil.

Country Manager Håkon Bringsværd, Tess Brasil, er tilfreds.

– Denne avtalen åpner et nytt og spennende kapittel i forholdet mellom Tess og Statoil. Det befester veien mot en ny æra i vår tilstedeværelse i det brasilianske markedet, sier Bringsværd.

– Vi er stolt av kvaliteten og sikkerheten som ligger i våre produkter, løsninger og tjenester. Den er et resultat av vår omfattende erfaring i olje- og gassindustrien, og vårt sterke partnerskap med ledende kvalitetsprodusenter. Vi er glade for at Statoil bestemte seg for å velge Tess i forbindelse med sin drift i Brasil, sier Bringsværd.

Direktør Knut Jølberg i Tess International understreker fordelene med et tettere samarbeid.

– Denne avtalen er basert på en felles overbevisning om at en sterk forsyningskjede, og et tettere samarbeid mellom partene er avgjørende for etablering av velfungerende offshore-drift – og også nøkkelen til suksess i dagens utfordrende marked. Vi har arbeidet sammen med Statoil i flere år og vi er stolt av at denne rammeavtalen for Brasil gikk til oss, sier Jølberg.

Avtalen omfatter leveranser av bunkringsslanger og støttetjenester. I henhold til avtalen skal det arbeides videre med å effektivisere prosessene rundt anskaffelser og responstid.

Intensjonen mellom partene er å samarbeide i samsvar med den offensive samarbeidsutviklingen som for tiden pågår på andre lokasjoner utenfor Brasil.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger