Publisert 29. mars 2019

Aibel har inngått en intensjonsavtale med Beerenberg om et større oppdrag på Johan Sverdrup P2 Topside-prosjektet. Avtalen har en foreløpig estimert verdi på i underkant av 250 millioner kroner. 

– Vi er stolte, ydmyke og utrolig glade for å vinne denne kontrakten, forteller Nils Halvor Berge, konserndirektør innen nybygg og modifikasjoner i Beerenberg. 

Kontrakten inkluderer disiplinene stillas, overflatebehandling, passiv brannbeskyttelse, isolasjon og arkitekt. Arbeidet skal foregå i Haugesund og Beerenberg vil bemanne prosjektet med i hovedsak lokal ledelse. 

– Dette er et prestisjeprosjekt både regionalt og nasjonalt, som det betyr svært mye for oss i Beerenberg å være en del av, sier Nils Halvor Berge. 

Prosjektperioden foregår fra juli 2019 og frem til desember 2021. Planlegging og forberedelsene starter derfor innen kort tid, mens hovedaktiviteten vil foregå i 2020 og 2021. Gjennom en rekke kontrakter både nasjonalt og internasjonalt, har Beerenberg allerede omfattende erfaring og har opparbeidet betydelig kompetanse om Johan Sverdrup-prosjektet. 

– Det har vært en krevende tilbudsprosess, som samtidig har vært preget av en god og konstruktiv dialog med Aibel. Dette vil vi nå ta med oss inn i gjennomføringen av Johan Sverdrup P2 Topside-prosjektet, forteller Nils Halvor Berge.

Siste fra forsiden

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

+

Ferdig med første del av borejobben på Maria Fase 2

+

Fant opptil 90 millioner fat i fjor – skal bore pilotbrønn for mulig utbygging

+

Har spuddet Brokk

Hanz er satt i produksjon

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger