Publisert 4. februar 2000

Bergen Group har tildelt EDB ErgoGroup en treårig vtale om leveranse av drift og forvaltning av de sentrale IT-løsningene for industrikonsernet. Kontrakten er verdt rundt 33 millioner kroner.

– EDB ErgoGroups tilnærming til våre utfordringer og ambisjoner, kombinert med moderne løsninger og effektive leveransekjeder, tiltrakk oss. I tillegg har det vært viktig for oss at EDB ErgoGroup har fagkompetanse tilgjengelig i umiddelbar nærhet til våre verft og kontorsteder, sier IT-sjef i Bergen Group, Jan T. Skaala, i en pressemelding.

Avtalen omfatter drift og forvaltning av Bergen Groups sentrale IT-løsning, og ErgoGroup vant i konkurranse med tre andre selskaper. Løsningen settes i produksjon i mai 2011, og prosjektet startes opp umiddelbart.

– Avtalen med Bergen Group viser at vi har konkurransedyktige driftskonsepter for SMB-markedet, noe som er et viktig satsningsområde for det fusjonerte EDB ErgoGroup. Det har Bergen Group sett, og det tror jeg mange flere vil se i året som kommer, sier konsernsjef i EDB ErgoGroup, Terje Mjøs, i meldingen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger