Bergen Group med rammekontrakt

Publisert 4. mars 2014

Skal vedlikeholde Forsvarets fartøyer.,Bergen Group Services AS lever ikke av offshorebransjen alene, og er nå tildelt rammeavtaler fra Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO) innenfor totalt åtte ulike fagdisipliner knyttet til service- og vedlikehold på Forsvarets fartøyer. Ifølge Bergen Group, har de status som 1. leverandør på fire av disse fagdisiplinene.

Rammekontraktene har alle en lengde på 2 år med opsjon på forlengelse i 1 + 1 år, og forventes å kunne gi en omsetning på NOK 10-15 millioner de to første årene. Selskapet ble tidligere dette kvartalet tildelt en 4-årig rammekontrakt med Forsvaret på vedlikeholds- og servicearbeid knyttet til Forsvarets MTU-motorer.

Bergen Group Services AS er et heleid datterselskap av Bergen Group ASA og har i dag ca 150 tilsatte. Selskapet, som har ansvaret for konsernets tjenestetilbud innenfor maritim service, har i dag hovedbase på Laksevåg i Bergen, men vil på sikt samlokalisere mye av aktiviteten med konsernets øvrige aktiviteter på Hanøytangen.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger