Bergen Group og Tess med rammeavtale

Publisert 6. mai 2013

Avtalen gjelder levering av slanger, koblinger, høytrykksrør og tilhørende rørdeler, og går over en periode på to år, med 1+1-opsjoner.,

– Tess AS har tegnet rammeavtale med Bergen Group ASA for levering av slanger, koblinger, høytrykksrør og tilhørende rørdeler. Avtalen gjelder for to år, med opsjon for ytterligere 1+1 år. Den har umiddelbar gyldighet og varer frem til første kvartal i 2015. Dette skriver Bergen Group og Tess i en melding i dag.

– Avtalen er vunnet i konkurranse med andre leverandører. Den er ikke å regne som helt eksklusiv. Tess er uansett den eneste samarbeidspartneren som kan tilby kombinasjonen av slanger i alle trykkområder, i tillegg til høytrykkrør i alle aktuelle materialutførelser, heter det i meldingen.

Ifølge pressemeldingen er det flere grunner til at Bergen Group ASA har valgt Tess. Spesielt pekes det på lokal tilstedeværelse.

– Lokal tilstedeværelse over hele landet, et velutviklet kvalitetssikringssystem og konkurransedyktige priser på flere viktige varegrupper. Til sammen gjør dette at konsernet ser på TESS som en spennende samarbeidspartner og leverandør, heter det.

Det pekes også på at Tess har servicesentre i nærheten av alle de aktuelle brukerlokasjonene i Bergen Group ASA.

– Avtalen må sies å være et nytt gjennombrudd for TESS i sammenheng med vår kombinerte satsning på slanger og rør. Rammeavtalen gir oss flere muligheter til å vise at vi kan opptre som totalleverandør innen høytrykk. Den gir oss anledning til å levere høytrykksrør i dimensjoner fra 6 til 60 millimeter, forteller teknisk leder Lars Otto Fredriksen.

Siste fra forsiden

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger