Bergen Group tildelt kontrakter

Publisert 8. juli 2014

Estimert verdi på mellom 50 og 60 millioner kroner.

Bergen Group Services AS har blitt tildelt nye maritime service- og vedlikeholdsprosjekter for en samlet estimert verdi på NOK 50-60 millioner fordelt på de neste to årene. Prosjektene inkluderer både nye kontrakter og avrop på tidligere inngåtte rammekontrakter.

Bergen Group Services har over flere år bygget opp en omfattende kapasitet og kompetanse på skipsteknisk vedlikehold på fartøyer som benyttes til krevende maritime operasjoner der det stilles ekstra høye krav til driftssikkerhet og servicekvalitet. I løpet av det siste halvåret har selskapet blant annet inngått større rammeavtaler med både Forsvaret og med Redningsselskapet på ulike maritime servicetjenester. Selskapets ordrereserve ved utgangen av 1. kvartal var på over NOK 150 millioner, noe som representerer en tredobling siden nyttår. Selskapet forventer en ytterligere aktivitetsvekst i årene som kommer, meldes det fra Bergen Group.

– Kontraktene på de nye prosjektene bidrar til å styrke selskapets posisjon som en ledende nasjonal leverandør av krevende maritime service- og vedlikeholdstjenester, sier konsernsjef Frode Johansson i Bergen Group Services i en melding.

Selskapets aktiviteter har i dag hovedbase på Laksevåg i Bergen, men skal på sikt samlokalisere mye av aktiviteten med konsernets øvrige aktiviteter på Hanøytangen på Askøy.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger