Publisert 4. februar 2000

Stad Offshore Management har godtatt et oppkjøpstilbud fra Bergen Oilfield Services. Nå håper direktøren på bedre HMS og større effektivitet.

Bergen Oilfield Services spesialiserer seg på seismiske undersøkelser offshore. Stad Offshore Management leverer på sin side ulike ledelsestjenester til selskaper innenfor offshore- og marine-segmentet. Sistnevnte har lenge levert tjenester til Bergen Oilfield Services, men nå har selskapet bestemt seg for at tiden er inne for å overta leverandøren.

– Gjennom samarbeidet har vi lært viktigheten av å vise kundene våre styrkene som kommer frem når begge selskapene jobber sammen. Det tette båndet mellom marin ledelse og seismisk ledelse vil nå bli videreutviklet, når begge deler blir en del av Bergen Oilfield Services. Vi tror at en tettere integrasjon vil være til fordel for både ansatte, kunder og eiere, og vi ser fram til enda bedre operasjonell effektivitet og bedre HMS-resultater, sier administrerende direktør Karstein Rød i Bergen Oilfield Services i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger