Publisert 9. september 2013

Statoil Petroleum AS har tildelt Bilfinger Industrier ISO-rammekontrakt på vedlikehold av Gudrun-plattformen., CEO Bjørn Harald Celius i Bilfinger Industrier. (Foto: Arkiv)

Avtalen har en varighet på fire år, med opsjon på to pluss to år.

– Det er svært gledelig at Statoil nok en gang velger våre leveranser på ISO-vedlikehold av plattformer i Nordsjøen. Vi har et godt samarbeid med Statoil både offshore og onshore, og vi setter stor pris på denne tillitserklæringen. Vi gleder oss til å starte arbeidet på en helt ny plattform i Nordsjøen, sier Bjørn Harald Celius, CEO i Bilfinger Industrier.

ISO-rammeavtalen innbefatter disiplinene isolering, overflatebehandling, passiv brannbeskyttelse, stillas og tilkomstteknikk.

– Vi ser fram til fire år med godt samarbeid hvor vi skal være en god bidragsyter for trygg, sikker og effektiv drift, sier Celius.

Bilfinger Industrier har allerede utført arkitekttjenester og innredningsarbeid på Gudrun-modulen M10 ved Aibels verft i Haugesund, samt isoleringsarbeider på M20 og M30.

– Det er givende med kontinuitet i prosjekter. Gjennom Gudrun-kontrakten får Bilfinger Industrier en sjelden mulighet til å følge et plattformprosjekt fra bygging til drift. Den nye Gudrun-kontrakten synliggjør i så måte vår bredde i tjenester og kompetanse, sier han.

Bilfinger har i dag aktivitet både offshore og onshore, og driver rekruttering til ISO-bransjen gjennom Bilfinger Academy, hvor over hundre fagbrev utstedes årlig.

– Denne nye kontrakten bidrar til å sikre sysselsettingen for mange av våre ansatte, og gjør oss enda mer attraktive som arbeidsgiver i Rogalandsregionen og landet for øvrig, avslutter Celius.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger