Publisert 4. februar 2000

BIS Industrier etablerer eget kontor i Hammerfest, og håper dermed å ha bedre synlighet i selskapets satsingsområde i Barentsregionen.

Selskapet etablerer nå et kontor på Fuglenes i Hammerfest, for å være nærmere Melkøya, hvor selskapet har 380 arbeidere i sving i disse dager. Selskapet er direkte leverandør til StatoilHydros LNG-anlegg på Melkøya, og leverer tjenester innen isolering, stillas og overflatebehandling.

– Vår målsetting har hele tiden vært å bidra til maksimal driftsregularitet på anlegget og styrke vår evne til å levere kompetente medarbeidere til Hammerfest LNG i samarbeid med lokale leverandører. Videre er Barentsregionen et strategisk satsingsområde for oss hvor vi ønsker aktiv deltagelse i kommende utbygginger og derfor ønsker vi å være synlige og delaktige i det som skjer i regionen, sier øyvind Naustvik, direktør for V&M området i BIS Industrier.

For tiden har selskapet 380 mann i sving på Melkøya. 30 av disse er lokalt ansatte, og flere av disse er utdannet ved BIS Kompetansesenter.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger