Publisert 4. februar 2000

Sørco, i samarbeid med BIS Industrier, har inngått en kontrakt med Talisman for vedlikehold og modifikasjoner på Gyda og Yme. Omsetningen for BIS Industrier forventes å være rundt 60 millioner kroner.

BIS Industrier skal inngå som kontraktspartner og underleverandør for Sørco, som igjen skal ansette andre selskaper i Sørco Gruppen til fabrikasjon og offshore installasjon.

Kontrakten varer i tre år med to opsjoner på to år hver. Det betyr at dersom opsjonene blir innfridd er kontraktsvarigheten på syv år til sammen.

Dette er det første store samarbeidsprosjektet mellom BIS Industrier og Sørco, og BIS anser kontrakten som svært spennende.

– Vi er svært fornøyd med å ha fått en så omfattende langtidskontrakt som sikrer kontinuitet og bidrar til selskapets strategirealisering, sier kontraktsdirektør Sigve Aabø i BIS i en pressemelding.

BIS har også forlenget flere vedlikeholdskontrakter som ble inngått tidligere i år, derav oppdrag for StatoilHydro på Troll, Sleipner og Halten. Også en kontrakt med BPs Valhall-felt samt en storkontrakt med Aibel på Kårstø er blitt forlenget.

Den totale verdien på disse kontraktene er estimert til over 500 millioner kroner, noe som gir BIS Industrier langsiktighet og forutsigbarhet.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger