Publisert 4. februar 2000

Konsernsjef øystein Matre i Westcon Group AS i ølensvåg vant i går Ernst & Youngs pris Entrepreneur Of The Year 2012, region Sørvest.

I kåringen konkurrerte øystein Matre i Westcon Group AS med vekstskapere fra fem andre selskaper, skriver Ernst & Young i en melding om prisen som ble delt ut på Hall Toll i Stavanger tirsdag kveld.

Westcon Group er en totalleverandør av tjenester og produkter innenfor offshore, energi og maritim industri. Gruppen består av fire forretningsområder: Westcon Power & Automation, Westcon Løfteteknikk, Westcon Yards og Westcon Technology.Westcon Group eier i tillegg tre seismikkbåter.

Juryen begrunner tildelingen til Matre slik:?

«Virksomheten har siden etableringen vokst til en stor og betydningsfull aktør både lokalt og nasjonalt. Vekstskaperen har stått i spissen for den imponerende utviklingen i hele 30 år, og har vist meget god evne til å forstå markedet og tilpasse virksomheten til de mulighetene som dukker opp. Styrken ligger i god prosjektledelse og gjennomføringsevne samt risikovillighet. Bedriften har utviklet en portefølje og leveringskompetanse som gjør den godt posisjonert for videre vekst. Juryen mener at øystein Matre i Westcon Group AS med sitt engasjement for de ansatte, bedriften og lokalsamfunnet er en verdig vinner av Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2012, region Sørvest.»

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger