Blir direktør i Stiftelsen Barentshavkonferanser

Publisert 5. juni 2014

Marit Hansen tar over sjefsstolen.,Stiftelsen Barentshavkonferanser har ansatt Marit Hansen som ny administrerende direktør fra høsten av.

– Styret er svært tilfreds med at Marit har takket ja til stillingen som direktør i Stiftelsen Barentshavkonferanser og ser fram til å få henne som direktør. Hun kjenner konseptet Barentshavkonferansen gjennom sitt flerårige styreverv i Stiftelsen, og har erfaring fra å være samarbeidspartner gjennom Statoils engasjement rundt konferansen , sier styreleder Gunn E. Paulsen i en melding. Hansen har høyere utdanning fra høyskole/universitet innen økonomi, administrasjon og pedagogikk, og er i dag leder for kommunikasjon i Statoil, hvor hun blant annet har hatt oppgaver innen samfunns- og stakeholderkontakt, samt media. Hun har tidligere vært ansatt i Aibel hvor hun var sentral i etableringen av virksomhetens kontor i Hammerfest.

– Jeg gleder meg til å være med å utvikle konferansen videre, spesielt med den interessen som nå har oppstått rundt Barentshavet. Det er et umodent område med store muligeheter, sier Marit Hansen til Petro.no

Hansen fortsetter som leder for kommunikasjon i Statoil frem til 19. august, og overtar direktørstolen i Stiftelsen Barentshavkonferanser 20. august.

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger