Blir headhunter i Scouting

Publisert 10. september 2013

Kjetil Bjørnson, som kommer fra stillingen som President North Sea and Executive Vice President i Archer, blir Senior Client Partner i Scouting.,Bjørnson har tidligere også vært Senior Vice President HR i Seadrill, samt jobbet i Schlumberger, både nasjonalt og internasjonalt.

– Vi er som sikkert alle skjønner meget godt fornøyd med at Kjetil valgte Scouting, sier Knut Øritsland som etablerte selskapet våren 2007.

– Våre klienter verdsetter vår bransjekompetanse, erfaring, utstrakte nettverk og industrielle innsikt. Kjetil gjør oss enda sterkere på dette området. Nå er det opp til oss å sørge for at internasjonale mor-selskaper velger Scouting uten å blunke når de skal rekruttere toppledere til norske datterselskaper.

– Vi har et team som både kan og kjenner oljebransjen i Norge. Det er faktisk vanskelig for de største internasjonale search-selskaper i elitedivisjonen å stille opp med et bedre lag på norsk sokkel. De har store ressurser internasjonalt i mange ulike bransjer, men ikke en spesialisert gruppe som oss i Norge, sier Øritsland som tidligere jobbet i et av dem.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger