Blue Water Shipping til Stavanger

Publisert 23. april 2013
Blue Water Shipping åpner nytt kontor i Stavanger.

,

– Stavanger er sentrum for Norges oljeutvinning, og vi har idag allerede mange eksisterende kunder i og rundt Stavanger. Det er derfor naturlig at vi åpner et kontor, som fokuserer på olje- og gassindustrien i byen, slik at vi kan tilby lokal ekspertise
til eksisterende, samt nye kunder, sier Thomas Bek, ansvarlig for Blue Water Shippings globale utvikling innen transport til olje- og gassindustrien.

– Vi har allerede avdelinger i mange av verdens knutepunkter innenfor dette segmentet – i Houston, Rio de Janeiro, Aberdeen, Dubai, Singapore og i det Kaspiske området. En åpning av et kontor i Stavanger vil bety mye for utviklingen av nettverket, sier han.

Thomas Kejser-Lervik, som er ansvarlig for Blue Water Shipping i Norge, forteller at aktiviteten og etterspørselen innenfor olje- og gassprosjekter i Stavanger er generelt stigende.

– Det er stor aktivitet i regionen, og våre kunder etterlyser i stigende grad transport- og logistikkløsninger på olje-, gass- og industrielle prosjekter, sier Kejser-Lervik.

Blue Water Shipping AS i Norge ble etablert i Oslo i 2008, og har idag mer enn 20 medarbeidere. Kontoret i Stavanger åpner 1. juni i år og vil bli ledet av Ingve Iversen.

Siste fra forsiden

DNO kjøper fem felt i Norne-området

Enighet i sokkeloppgjøret – lønnsøkning på 44.000 kroner

+

Sender Linus til Hanøytangen for klassing

Neste stopp, Barentshavet

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

+

Oppdaget lekkasje fra plugget brønn på Hod

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger